Εγκαίνια του Στρατηγείου Διοικήσεως Υποστηρίξεως Βάσεως

 
Εγκαίνια του Στρατηγείου Διοικήσεως Υποστηρίξεως Βάσεως

Ενημερώθηκε: 09/02/24 - 16:38

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Τα εγκαίνια του νέου Στρατηγείου της Διοικήσεως Υποστηρίξεως Βάσεως (ΔΥΒ), πραγματοποιήθηκαν από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, στο Στρατόπεδο «Καραϊσκάκη Β’», στο Χαϊδάρι.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης, εκτός των δύο προαναφερθέντων Αρχηγών, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Νικόλαος Κρασσάς, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νίκαιας κ.κ.Αλεξίου, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοικήσεως Υποστηρίξεως Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.

Επισημαίνεται ότι η ΔΥΒ ανήκει στην ΑΣΔΥΣ και υπήρχε εν λειτουργία εδώ και πολλά χρόνια σε άλλο χώρο, από όπου μεταφέρθηκε στο Στρατόπεδο στο Χαϊδάρι, σε υπάρχον κτίριο που ανακαινίστηκε πλήρως για να την στεγάσει και έτσι να είναι περισσότερες μονάδες σε ένα στρατόπεδο με κοινές υποδομές, χώρους κλπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της τελετής, οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στους χώρους του νεότευκτου Στρατηγείου, στα νέα Στρατιωτικά Οικήματα και στο Υποκατάστημα Ειδικού Κέντρου Εφοδιασμoύ Μονάδων Στρατού (ΕΚΕΜΣ) Δυτικής Αττικής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ