Κορονοϊός: Βόμβες, «πολιτοφυλακές» και αύριο, ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε...

Αντιεμβολιαστές
Ενημερώθηκε: 06/12/21 - 09:28
Του Γιάννη Μιχελάκη

Μέχρι σήμερα θεωρούσαμε ότι οι αντιεμβολιαστές ήταν κάποιοι γραφικοί, ή κάποιοι που εκμεταλλεύονταν τους γραφικούς και κάποιοι που τους «έκλειναν το μάτι» για κάποια οφέλη, κυρίως μικροπολιτικά. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει… Και μπορεί να γίνει επικίνδυνη! Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού από «τρελαμένους» αντιεμβολιαστές σε σχολείο στην Κύπρο, δεν είναι απλώς «καμπανάκι», είναι όλες οι καμπάνες των εκκλησιών μαζί … Αν στράβωνε το πράγμα θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα! Έχει πάψει να είναι πλάκα η υπόθεση!

Στην βόρεια Ελλάδα είδαμε τους αντιεμβολιαστές να οργανώνονται σε… «αστυνομικά» σώματα. Φτιάχνουν «μαϊμού» περιπολικά, στολές με θυρεούς, που προσομοίαζαν με αυτές των ανδρών της ΔΙΑΣ και με τον βαρύγδουπο τίτλο της… «Συνταγματικής Αστυνομίας»!

Είχαν, μάλιστα και πλαστικοποιημένες «ταυτότητες» που έγραφαν «Συνταγματική Αστυνομία Άρθρο 120», (αναφορά στο ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, στην παράγραφο 4, που αναφέρει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»).

Εδώ βέβαια, οι αντιεμβόλιαστές, που θέλουν να λένε, ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα και προσπαθούν να το διαφυλάξουν, έχουν παραβιάσει τον μισό ποινικό κώδικα, αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για αυτούς! Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Ακροδεξιά «γκρουπούσκουλα», φανατικοί παραεκκλησιαστικών οργανώσεων και πολιτικάντηδες που τους «κλείνουν το μάτι» για μικροκομματικό όφελος!

Το πράγμα πάει να ξεφύγει! Βόμβες, «πολιτοφυλακές» και αύριο, ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε... Και μπροστά μας είναι τα δύσκολά… Αν έρθει επέκταση της υποχρεωτικότητας -είτε το αποφασίσουμε μόνοι μας ως κράτος, είτε μας έρθει το μέτρο από τις Βρυξέλλες- το πράγμα μπορεί να ξεφύγει επικίνδυνα! Το βλέπουμε ήδη στην Ευρώπη… Πρέπει να εντοπιστούν, λοιπόν, αυτοί που οργανώνουν τους αντιεμβολιαστές… Πριν είναι αργά!

Γιατί το «αυγό του φιδιού» έχει σκάσει εδώ και καιρό! Και έχει καβαλήσει το κύμα του αντιεμβολιαστικού κινήματος και απειλεί την κοινωνία! Έχει πάψει να είναι πλάκα!!!

ΠΗΓΗ: Realnews