Με τρεις πολύ σημαντικές πρεμιέρες η Hyundai στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

 
Με τρεις πολύ σημαντικές πρεμιέρες  η Hyundai στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Ενημερώθηκε: 10/11/19 - 19:50

Hyundai: Δυναμικό παρόν στην έκθεση της ελληνικής αγοράς «Αυτοκίνηση Anytime 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο θα δώσει η Hyundai . Θα δείτε το πολυσυζητημένο νέας γενιάς i10 , το ολοκαίνουργιο Kona Hybrid και το Κona Electric.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν ν’ απολαύσουν εκτός από τα νέα μοντέλα , τις τεχνολογίες κίνησης Hyundai SmartStreamΤΜ και τις τεχνολογίες ασφάλειας και άνεσης Hyundai SmartSenseΤΜ .

Πρώτη πρεμιέρα το νέας γενιάς i10: Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της κατηγορίας του στην ολοκαίνουρια τρίτη γενιά του. Μεγαλύτερο, ασφαλέστερο, ομορφότερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο από ποτέ.

Το ολοκαίνουριο KONA Hybrid, σε avant premiere παρουσίαση στο Ελληνικό κοινό, με την πλέον προηγμένη και απολαυστική πλήρη υβριδική τεχνολογία ισχύος 141 ίππων και συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης.

Και τέλος το ΚONA Electric, το 1o ηλεκτρικό compact SUV που κατασκευάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό.

Εκτός από τις πρεμιέρες θα υπάρχουν και τα κάτωθι μοντέλα.

- Το δυναμικό i20: Ο αναμενόμενος φετινός πρωταθλητής του WRC, στην επιβατική εκδοχή του με την κορυφαία αξιοπιστία της compact κατηγορίας στο TUV Quality Report Γερμανίας.

- Το ποιοτικό i30 με το ισχυρότερο standard πακέτο τεχνολογιών S-10, τις σχεδιαστικές βραβεύσεις και τη Νο1 κατάταξη σε ποιότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία του από την JD Power Γερμανίας.

- Το κομψό και πολυτελές i30 Fastback Turbo.

- Τα καθαρόαιμο μοντέλων υψηλών επιδόσεων i30 N –και ήδη σήμερα το δημοφιλέστερο hot hatch της ελληνικής αγοράς- που σχεδιάστηκε για αληθινή οδηγική απόλαυση.

- Το Kona by Hyundai, την πολυβραβευμένη premium πρόταση της Hyundai στην κατηγορία των compact SUV

- Το νέο Tucson 48V Hybrid, που συνδυάζει κατανάλωση χαμηλότερη από diesel, πλούσια ροπή, γνώριμη εμπειρία οδήγησης και με πολλές επιλογές σε ιπποδύναμη, κιβώτια και κίνηση σε 2 ή και σε 4 τροχούς.

Σε όλα τα μοντέλα η Hyundai δίνει 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση ακόμη και για εκατομμύρια χιλιόμετρα.