Πρεμιέρα της νέας Panigale V4 στο Season Opening της Ducati

Πρεμιέρα της νέας Panigale V4 στο Season Opening της Ducati
Ενημερώθηκε: 30/03/18 - 12:11

H εκδήλωση SeasonOpening 2018 της Ducati, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του DucatiAthens, την εβδομάδα που μας πέρασε. Η πανελλήνια πρεμιέρα της νέας DucatiPanigale V4, αποτέλεσε μαγνήτη για πολλούς κατόχους, θαυμαστές και φίλους της μάρκας.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά την πανέμορφη μοτοσικλέτα παραγωγής που βρίσκεται τόσο κοντά – όσο ίσως καμία άλλη – στις εξωτικές κατασκευές του MotoGP. Με  μία αντίστοιχη Ducati ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θριάμβευσε πρόσφατα στον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP για το 2018, στο Κατάρ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Απίστευτο!!! Αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Στη σύντομη παρουσίαση της Panigale V4, ο κ. Γιάννης Μυτιληνάκης, Εμπορικός Διευθυντής της  Ducati, στάθηκε στα μοναδικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν “MotoGPreplica” αφού το DNA της προδίδει ότι μόλις έχει βγει από την πίστα αλλά ταυτόχρονα πολύ φιλική για κάθε  αναβάτη.

Την επόμενη μέρα, οι φίλοι της Ducati κυριολεκτικά αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα για test-ride των μοτοσικλετών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις της Ιταλικής φίρμας το 2018 και δεν είναι άλλες από τις νέες Multistrada 1260 και Monster 821. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Γιούρκα Σεϊταρίδης  και ΚώσταςΦραγκολιάς.