Η υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο διχάζει τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Η υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο διχάζει τα τοπικά στελέχη της ΝΔ
Ενημερώθηκε: 16/11/18 - 17:35

Σχεδόν εννέα μήνες πριν από τις περιφερειακές εκλογές και οι εσωκομματικές τριβές, με αφορμή την αυτοδιοικητική αναμέτρηση, έχουν αρχίσει.

Στην Ήπειρο, δέκα στελέχη της ΝΔ, όλα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος, κλήθηκαν σε «ακρόαση», (για «απολογία» επί της ουσίας, λένε τοπικά κομματικοί παράγοντες), καθώς περιλαμβάνονται στην λίστα των ονομάτων που ανακοίνωσε ο επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές.

Το έγγραφο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας epiruspost.gr έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής, στα γραφεία των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών της Ηπείρου καθώς και στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Δείτε το έγγραφο, που έστειλε η ΝΔ στα στελέχη τα οποία κλήθηκαν σε «ακρόαση»:

 ΝΔ-Ήπειρος

Έτσι, λοιπόν, καλούνται σε ακρόαση, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 16:00, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας οι:

Σάκης Βλέτσας, Μαρίνα Καλιαμούρη, Πηνελόπη Κοτζαμάνη, Στασινή Ράρρα, Στάθης Νάνος, Κώστας Παπασιώζος, Δημήτρης Δήμος, Γιώργος Μότσιος, Δονάτος Σοφίας και Όμηρος Τσάπαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΝΔ, από τα στελέχη αυτά θα ζητηθεί να άρουν την δήλωση στήριξης στον Σπύρο Ριζόπουλο και σε αντίθετη περίπτωση θα είναι αντιμέτωποι με τις προβλεπόμενες κυρώσεις, δηλαδή την διαγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία δια του γραμματέως της, έχει ξεκαθαρίσει ότι  στην Ήπειρο το κόμμα θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη.

Όπως όλα δείχνουν μπαίνουμε σε θερμό προεκλογικό φθινόπωρο.