Ο Χάρης Πασβαντίδης υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη

Ο Χάρης Πασβαντίδης υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη
Ενημερώθηκε: 16/11/18 - 17:25

Έγινε και αυτό! Ο Χάρης Πασβαντίδης, από τα πλεον ιστορικά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ και μάλιστα της περιόδου του αποκαλούμενου «βρώμικου '89», της σκληρής δηλαδή  αντιπαράθεσης με την ΝΔ -με χτυπήματα κάτω από την μέση- πέρασε σήμερα (Τρίτη 13/11) την πόρτα των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας και συμφώνησε να συστρατευθεί με τον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιός του, στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Η παρουσία του κ. Πασβαντίδη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκάλεσε αίσθηση στα στελέχη του κόμματος που τον είδαν, καθώς όλοι θυμήθηκαν τους «πύρινους» λόγους του κατά της ΝΔ από το Κανάλι 29 και τα αιχμηρά άρθρα του στην εφημερίδα «Αυριανή».

Κυρίως όμως αυτό που θυμήθηκαν είναι το ένα από τα δύο βιβλία που έχει γράψει, με τίτλο «Ο Εφιάλτης» και φωτογραφία στο εξώφυλλο τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μάλιστα ο εκδοτικός οίκος, που είχε έκδόσει το βιβλίο το 1991, το χαρακτήριζε ως «πολιτικό ντοκουμέντο για την Ελλάδα της δεκαετίας του 80 και 90» για τον «βίο και της πολιτεία του Κ. Μητσοτάκη», (δείτε φωτογραφία του εξωφύλλου κάτω).

Το βιβλίο του Χάρη Πασβαντίδη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο κ. Πασβαντίδης έχει γεννηθεί στις Σέρρες το 1959. Είναι κάτοικος του δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, στον οποίο ήταν υποψήφιος Δήμαρχος. Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργυρούπολης, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποντιακών Συλλόγων Ν. Ελλάδος. Το 2011 είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και είχε ενταχθεί στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.