Έλβις Πρίσλεϊ: Πώς έκαναν φτερά τα 100 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας του!

 
Πώς εξανεμίστηκε η αμύθητη περιουσία του Έλβις Πρίσλεϊ  (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 25/02/18 - 13:25

Έλβις Πρίσλεϊ: Ένα απίστευτο χρηματικό σκάνδαλο με διαμάχες κρύβεται πίσω από την αμύθητη περιουσία του βασιλιά του ροκ εν ρολ που έκανε φτερά μέσα σε 25 χρόνια!

Η αμερικάνικη σοουμπίζ συγκλονισμένη εδώ και αρκετές ώρες, παρακολουθεί την κόρη του μεγάλου σταρ Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ να κατηγορεί τον πρώην μάνατζερ της για κακοδιαχείριση της κληρονομιάς του πατέρα της η οποία από το 1993 μέχρι το 2018 έφτασε από τα 100 εκατομμύρια δολάρια στα 14 χιλιάδες!

Το 1993 η κόρη του βασιλιά Ελβις Πρίσλεϊ έγινε 25 ετών και κληρονόμησε την περιουσία του πατέρα της, που τότε έφτανε τα 100 εκατ. δολάρια. Στα επόμενα 25 χρόνια όμως, όπως η ίδια ισχυρίζεται, η περιουσία εξανεμίστηκε και γι αυτό κατηγορεί τον πρώην μάνατζέρ της Μπάρι Σίγκελ και μάλιστα πρόσφατα κατέθεσε μήνυση εναντίον του για κακοδιαχείριση.

"

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τα διεθνή ΜΜΕ, η Πρίσλεϊ αναφέρει εξοργισμένη ότι οι κακές αποφάσεις του πρώην μάνατζερ σχετικά με διάφορες επενδύσεις ήταν που προκάλεσαν την κατάρρευση, ενώ εκείνος ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κληρονόμο, ισχυριζόμενος μάλιστα πως του οφείλει 800.000 δολάρια.

Το 2005 ο Σίγκελ είχε πουλήσει το 85% του μεριδίου της Λίζα Μαρί από την εταιρεία «Elvis Presley Enterprises», δηλώνοντας πως αυτό την απάλλαξε από χρέη άνω των 20 εκατ. δολαρίων και την παράλληλα είχε πλέον στην διάθεσή της πάνω από 40 εκατ. δολάρια σε μετρητά. Η Πρίσλεϊ λέει ότι η μεγάλη απώλεια της περιουσίας της προήλθε από την επένδυση στην Core Entertainment, την εταιρεία που έφτιαχνε το American Idol και η οποία χρεοκόπησε το 2016.

«Είναι ξεκάθαρο πως η Λίζα Μαρί περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της και ψάχνει να κατηγορήσει άλλους, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της», λέει μέσω του δικηγόρου του ο πρώην μάνατζέρ της.