Νέα αλβανική πρόκληση: H "Μεγάλη Αλβανία" που ονειρεύεται και ο Μπερίσα

 
Προκλητικό βίντεο του Μπερίσα για την ανεξαρτησία της Αλβανίας, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και η μισή δυτική Ελλάδα, από την Καστοριά, έως την Κέρκυρα και την Πρέβεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 29/11/17 - 19:49

Τουρκία και Αλβανία βάζουν φωτιά στα Βαλκάνια, ανάβοντας το «φυτίλι» της έντασης σε δύο μέτωπα, ταυτόχρονα

Ήδη, ο πρωθυπουργός του Κοσσόβου, Ραμούς Χαραντινάι σε επίσκεψη του στην Αλβανία, όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του Έντι Ράμα, ανακοίνωσε την ένωση των δύο κρατών, κάνοντας ένα βήμα για την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας!Την ίδια στιγμή, με πρόσχημα την τουριστική ανάπτυξη ο Έντι Ράμα εφαρμόζει αδίσταχτα ένα τουλάχιστον χυδαίο αλβανικό σχέδιο για να αποδεκατίσει ουσιαστικά τον ελληνικό πληθυσμό στην Χειμάρρα, γκρεμίζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων.

Ο Μπερίσα «ανέβασε» Αλβανούς μαφιόζους όπως λέει που εκπαιδεύονται στα όπλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως δεν είναι ο μόνος που επενδύει στην υποτιθέμενη εθνοκάθαρση, αλλά τα ίδια ακριβώς πράττει και ο προκάτοχος του – και σφοδρός του πολέμιος – Σαλί Μπερίσα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 105 χρόνων από την ανεξαρτησία της Αλβανίας, ο πρώην πρωθυπουργός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου –μεταξύ άλλων- εικονίζεται χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας», μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η μισή δυτική Ελλάδα, από την Καστοριά, έως την Κέρκυρα και την Πρέβεζα. «Χρόνια Πολλά για την απελευθέρωση των Αλβανών. Την εορτή των εορτών» σχολιάζει ο ίδιος προκλητικά, κάτω από το βίντεο.

Δείτε το προκλητικό βίντεο:

Προκλητικοί χάρτες

Για την ιστορία, το επίμαχο βίντεο έχει μέχρι στιγμής 7.300 «Like», και οι προβολές του έχουν ξεπεράσει τις 51.000.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο πρώην πρωθυπουργός για να τιμήσει την αλβανική εθνική επέτειο, περιλαμβάνεται και αυτή με δύο νεαρές καλλίγραμμες συμπατριώτισσες του, οι οποίες στο πλαίσιο του εορταστικού dress code του, φωτογραφήθηκαν φορώντας κόκκινα σύνολα που σχηματίζουν τον δικέφαλο αλβανικό αετό.

Η προκλητική ενέργεια του Σαλί Μπερίσα χαντακώνει φυσικά το ευρωπαϊκό μέλλον της Αλβανίας και συμπληρώνει την καταστροφική μανία του Έντι Ράμα.

Ο χάρτης στο βίντεο περιλαμβάνει τμήματα από το Μαυροβούνιο, ολόκληρο το Κοσσυφοπέδιο, τη Σερβία, τα Σκόπια και την Ελλάδα, από την οποία, μάλιστα, λαμβάνει και τη μερίδα του λέοντος, καθώς «κοκκινίζει» την Κέρκυρα και ολόκληρη την Ήπειρο.

Και φυσικά, με τέτοια τζούφια εθνικιστικά καμώματα, Ευρώπη δεν έχει...

Η «εθνοκάθαρση» του Ράμα στην Χειμάρρα συνεχίζεται - Αυτό είναι το σατανικό του σχέδιο