Σφοδρή επίθεση Τούρκου υπουργού κατά Πάνου Καμμένου

Τουρκική επίθεση Τούρκου υπουργού κατά Πάνου Καμμένου
Ενημερώθηκε: 05/04/18 - 15:27

Με βαριές εκφράσεις κατά του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου καταφέρθηκε ο Τούρκος υπουργός για θέματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ενωσης, Ομέρ Τσελίκ.  Μεταξύ άλλων θεμάτων για τα οποία μίλησε, ο Ομέρ Τσελίκ κλήθηκε να σχολιάσει και κάποιες από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. 

«Αν κοιτάξουμε τις δηλώσεις του Ελληνα υπουργού βλέπουμε ότι δεν έχει μυαλό. Δεν μπορούν να φέρουν μπροστά μας το θέμα της ανατολικής Μεσογείου. Σε αυτή την περίοδο που διανύουμε, υπάρχει πρόβλημα και με την Ελλάδα. Αυτό που έπρεπε να κάνει η Ελλάδα, πρέπει η ΕΕ να προειδοποιήσει την Ελλάδα για τις δηλώσεις που γίνονται. Μια ευρωπαϊκή χώρα αν έχει καλές σχέσεις με τη γειτονική χώρα, δεν θα πείτε μόνο στη γειτονική χώρα να διορθώσει τις σχέσεις αλλά και στην ίδια χώρα μέλος πρέπει να γίνει αυτό. Για αυτό το λόγο πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα που διαμορφώθηκε στη Βάρνα», είπε χαρακτηριστικά ο Τσελίκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Βόμβες Μπαλτάκου για τους 2 στρατιωτικούς και για νέο κόμμα στο οποίο θέλει και τον Καμμένο

Η δήλωση που προκάλεσε εντύπωση ακόμη και στα τουρκικά ΜΜΕ τα οποία την αναπαράγουν είναι αυτή για τον Πάνο Καμμένο, με την Μιλιέτ να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ο Τσελίκ χαρακτήρισε άμυαλο τον Πάνο Καμμένο».