Αναστάτωση στη Μελβούρνη: Μασκοφόροι έκαψαν Ελληνικές σημαίες

 
mel

Ενημερώθηκε: 09/09/19 - 19:55

Περισσότεροι από 50 μετανάστες από την πρώην ΠΓΔΜ που ζουν και εργάζονται στην Αυστραλία, έβαλαν φωτιά σε ελληνική σημαία, έξω από το προξενείο της χώρας του στη Μελβούρνη. Επίσης έκαψαν και τη βουλγαρική σημαία, καθώς και φωτογραφίες του Zoran Zaev και της Radmila Sekerinska.

Η ομάδα των διαδηλωτών που φορούσαν μάσκες προσώπου, φώναξαν συνθήματα κατά της χώρας μας, ενώ κρατούσαν σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας.Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ακούστηκαν αρκετά συνθήματα κατά της Ελλάδας, αλλά και της ΕΕ, με τους διαδηλωτές να δηλώνουν «Μακεδόνες».

Οι διαδηλωτές έκαψαν ελληνικές σημαίες έξω από το κοινοβούλιο της Βικτόρια, όπου κατέληξε η πορεία. Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Open, οι διαδηλωτές έκαψαν σημαίες της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας έξω από το προξενείο της χώρας τους.Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη.

Δείτε και το tweet του εκπαιδευτικού και πολιτικού επιστήμονα Νίκου Κολενδριανού σχετικά: 

#FYROM

#racial

#Greek

#Greek

#Sunburst

#Aigai

#Consulate

#PrespaAgreement

#illegally

#Greek

https://t.co/sz60k0NxbW

pic.twitter.com/LJVfKoeWra

diaspora incited more tension by burning flags & holding flags with the of in front of their headquarters, which is also breaching the by displaying the symbol too.

September 8, 2019

Πηγή: voria.gr