Απίθανο περιστατικό: Διαδηλωτής του συλλαλητηρίου «επιτέθηκε» σε Αλβανό ανταποκριτή επειδή... τον πέρασε για Σκοπιανό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανο περιστατικό: Διαδηλωτής του συλλαλητηρίου «επιτέθηκε» σε Αλβανό ανταποκριτή επειδή... τον πέρασε για Σκοπιανό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 21/01/19 - 20:10

Ένας διαδηλωτής όταν άκουσε τον ανταποκριτή του αλβανικού καναλιού Top Channel να μιλάει  εν μέσω της διαδήλωσης στο Σύνταγμα προσπάθησε να τον εμποδίσει, απευθυνόμενος υβριστικά προς αυτόν, σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα.

Το περιστατικό συνέβη κατά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής (20/01) του αλβανικού καναλιού όταν ο δημοσιογράφος Αρτούρ Μπίμπε άρχισε το ρεπορτάζ ανάμεσα στο πλήθος των διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

Η κατάσταση έγινε πιο έντονη όταν άκουσε το δημοσιογράφο να μιλάει μια άλλη γλώσσα και τον πέρασε για Σκοπιανό. Το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση.

Χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος εναντίον του νέου ονόματος  των Σκοπίων.

(Σ.Σ.: Βλέποντας πάντως το απίθανο αυτό περιστατικό που δημοσίευσε το εξαιρετικό ιστολόγιο «Βαλκανικό Περισκόπιο», εμείς οι συντάκτες του thepressroom.gr, απορήσαμε: Είναι δυνατόν με τουλάχιστον 600.000 Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα τα τελευταία 29 χρόνια - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- αυτός ο ευέξαπτος διαδηλωτής να μην μπορεί να ξεχωρίσει την αλβανική γλώσσα... από μια βουλγαρική διάλεκτο. Είναι απορίας άξιον..)

 

για το βίντεο: κλικ στη φωτό