Αποκλειστικά πλάνα από την απόρρητη Area 51

Αποκλειστικά πλάνα από την απόρρητη Area 51
Ενημερώθηκε: 05/09/17 - 13:38

Η Area 51 είναι από τις περιοχές του πλανήτη που έχουν προκαλέσει τις περισσότερες συζητήσεις και καλύπτονται από ένα μοναδικό πέπλο μυστηρίου, που αφορά εξωγήινους, μυστικά όπλα, και τεχνολογία.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι απίστευτα αυστηρά και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση μιλίων.

Μια απαγόρευση που όμως έσπασαν δύο ερευνητές εξωγήινης δραστηριότητας, ο Tim και η Tracey Doyl προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από την πιο μυστηριώδη περιοχή του κόσμου, η οποία φέρει την ονομασία Τομέας 51.

Η πολυφημισμένη αμερικανική αεροπορική βάση, που θεωρείται πως φέρει σημάδια εξωγήινων, τελεί υπό 24ωρη φρούρηση.

Το σημείο περιτριγυρίζεται από άγονα βουνά, τα οποία καθιστούν δύσκολη την προσέγγιση οποιουδήποτε δεν διαθέτει υψηλή διαβάθμιση ασφαλείας.

Για πρώτη φορά οι Tim και Tracey κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή Τίκαμπου, ύψους 2.500 μέτρων, η οποία απέχει 25 μίλια από τις εγκαταστάσεις και να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο.

Οι εξερευνητές χρησιμοποίησαν ειδικές κάμερες με φακούς μεγάλων αποστάσεων για να καταγράψουν και να μοιραστούν για πρώτη φορά με το κοινό εικόνες από τη μυστική τοποθεσία.

Ήταν το 2013 όταν η CIA αποκάλυψε την ακριβή τοποθεσία του Τομέα 51 στην Νεβάδα, απαντώντας σε ένα αίτημα βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην ενημέρωση. Mέχρι τη στιγμή εκείνη, η υπηρεσία πληροφοριών αρνούνταν ακόμα και να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κομματιού γης στην έρημο της Νεβάδα, παρά τα επίμονα ερωτήματα δημοσιογράφων.

Εάν ποτέ αποχαρακτηριστούν οι φάκελοι του Τομέα 51, θα είναι μια σπουδαία μέρα για τους συνωμοσιολόγους, που έχουν «χτίσει» δεκάδες ιστορίες γύρω από αυτή την μυστηριώδη περιοχή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρετανία: Καταδικάστηκε παιδόφιλος που εκβίαζε παιδιά, μέσω του Facebook, για να βιάζουν άλλους ανηλίκους

Ελέφαντας ποδοπάτησε τουρίστα που πήγε να βγάλει selfie μαζί του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα 5 Σεπτεμβρίου: Όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Μονάχου βάφτηκαν με αίμα