Ερντογάν: H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές

Ερντογάν: H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές
Ενημερώθηκε: 24/08/19 - 17:38

Επίθεση κατά της Δύσης έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με τη στήριξη που προσφέρουν ΗΠΑ και Ευρώπη στην Κύπρο με αφορμή τις παράνομες γεωτρήσεις της Άγκυρας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

«H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές. Εμείς προστατεύουμε και θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας εδώ (στην ανατ. Μεσόγειο) μέχρι τέλους», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος από το Άρτβιν της Μαύρης Θάλασσας, όπου περιοδεύει.

Διαβάστε ακόμα: Νέες διαβουλεύσεις Ερντογάν με Πούτιν την Τρίτη στη Μόσχα

 

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν έστειλε νέο μήνυμα αδιαλλαξίας λέγοντας ότι «μην ανησυχείτε καθόλου. Εμείς, μέχρι σήμερα δεν σκύψαμε το κεφάλι μας στους υπηρέτες. Μόνο μπροστά στο Θεό μας θα σκύψουμε. Πουθενά αλλού!».

Επίθεση κατά της αντιπολίτευσης 

 

Ο Τούρκος πρόεδρος επικρίνοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «απουσία» της Τουρκίας από τα τεκταινόμενα της ανατ. Μεσογείου, χαρακτήρισε «αχάριστο» τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και στην συνέχεια ανέφερε ότι η Δύση απειλεί την Τουρκία.

«Λέει ότι στην ανατ. Μεσόγειο είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αγγλία, το Κατάρ αλλά όχι η Τουρκία. Ποια χώρα; Η Τουρκία δεν είναι, λέει… Τι αχάριστος! Δεν βλέπεις το Yavuz μας εκεί, δεν βλέπεις το Μπαρμπαρός; Δεν βλέπεις την γιγάντια σημαία μας στα δύο γεωτρύπανα και στα δύο ερευνητικά πλοία; Δεν βλέπεις τις φρεγάτες μας δίπλα τους; Είμαστε εκεί με τα αεροπλάνα μας, με όλα…», τόνισε.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com