Η Μισέλ και τα κορίτσια χαίρονται που θα φύγουν από τον Λευκό Οίκο, είπε ο Ομπάμα

Η Μισέλ και τα κορίτσια χαίρονται που θα φύγουν από τον Λευκό Οίκο, είπε ο Ομπάμα
Ενημερώθηκε: 14/01/17 - 22:17

Η "πρώτη οικογένεια" θα είναι χσρούμενη που θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο και θα βρεθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκάλυψε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του. 

Μιλώντας στον Στιβ Κροφτ στα "60 Λεπτά" του CBS είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως οι "φούσκες" μέσα στις οποίες ζούν και οι περιορισμοί των μυστικών υπηρεσιών τους έχουν κουράσει.

"Στη Μισέλ δεν άρεσε ποτέ αυτός ο εξονυχιστικός έλεγχος. Ναι, θριάμβευσε ως Πρώτη Κυρία, αλλά δεν ήταν επιλογή της. 'Ηταν εκείνη που ποτέ δεν αποδέχτηκε όλη αυτήν την δημοσιότητα, ειρωνικό βέβαια αν σκεφτείτε πόσο καλή ήταν σε αυτό", είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

'Οσο για τις κόρες του Μαλία και Σάσα, ο Ομπάμα τόνισε πως άρχισαν να δυσανασχετούν όταν μεγάλωσαν. Παραδέχτηκε πάντως πως ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από τον Λευκό Οίκο.

"Τα παιδιά μας μεγάλωσαν εδώ, αποκτήσαμε μερικούς από τους καλύτερους μας φίλους. Υπήρχαν στιγμές και εικόνες που θα είναι δύσκολο να τις ξαναζήσουμε", είπε ακόμα ο Ομπάμα, αποακλύπτωντας ακόμα πως η Μισέλ έλεγε στις φίλες της πως εκείνος είναι ο τύπος που θέλει να γίνει πρόεδρος, αλλά ευχόταν να μην το επιδίωκε όταν θα ήταν παντρεμένοι.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο στις 7 ώρα ανατολικής ακτής.