Καταγγελίες σοκ για τον «αρχι - μπράβο» του «mr. Facebook» Μαρκ Ζάκερμπεργκ

 
Καταγγελίες σοκ για τον «αρχι - μπράβο» του «mr. Facebook» Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Ενημερώθηκε: 31/05/19 - 22:27

Κατηγορίες σε βάρος του επικεφαλής της προσωπικής ασφάλειας του Μαρκ Ζάκερμπεργκ για σεξιστικές και ρατσιστικές δηλώσεις εναντίον κυρίως της συζύγου του CEO του Facebook, οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τα καθήκοντά του. Μάλιστα, σε εξέλιξη είναι εσωτερική έρευνα εναντίον του.

Μαρκ Ζάκερμπεργκ

Αυτές οι κατηγορίες σε βάρος του πρώην στελέχους της Secret Service, των πρακτόρων που αναλαμβάνουν την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, προέρχονται από δύο πρώην εργαζομένους και μεταφέρθηκαν επίσημα στην οικογένεια Ζάκερμπεργκ μέσω ενός δικηγορικού γραφείου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του και της συζύγου του, Πρισίλα Τσαν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Οι σχετικές καταγγελίες περί ανάρμοστης συμπεριφοράς στον εργασιακό χώρο λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ερευνά πάντα, όσο το δυνατόν ταχύτερα, αυτού του είδους τα περιστατικά» διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος.

Ο εμπλεκόμενος «έχει απομακρυνθεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, για όσο διαρκέσει η έρευνα» συμπλήρωσε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένεια ανέθεσε σε ένα δικηγορικό γραφείο να ερευνήσει τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον οικονομικό ιστότοπο Business Insider, ο οποίος αποκάλυψε την υπόθεση, ο επικεφαλής ασφαλείας κατηγορείται ότι προέβη σε ομοφοβικές, σεξιστικές και ρατσιστικές δηλώσεις σε βάρος άλλων εργαζομένων αλλά και της Πρισίλα Τσαν.

 Στην Ακρόπολη ο Ζάκερμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: