Ο Τραμπ με την προεδρική λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (ΦΩΤΟ)

 
Ο Τραμπ με την προεδρική λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 17/02/20 - 10:41

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πήγε χθες με την προεδρική του λιμουζίνα γύρω από την πίστα αγώνων Daytona 500, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των φίλων του πιο δημοφιλούς αγώνα Nascar.

Ο Τραμπ έφτασε στην Φλόριντα με πτήση του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One και προσγειώθηκε κοντά στον διεθνή αυτοκινητόδρομο της Daytona. Στη συνέχεια, η λιμουζίνα του κατευθύνθηκε μαζί με ολόκληρη την αυτοκινητοπομπή του στην πίστα αγώνων.

Αφότου έκανε κάποια σύντομα σχόλια ο Τραμπ σήμανε την έναρξη των αγώνων λέγοντας στους οδηγούς: «Κύριοι, βάλτε μπροστά τις μηχανές».

Αμέσως μετά ο Τραμπ μπήκε στη λιμουζίνα μαζί με την σύζυγό του Μελάνια για έναν γύρο στην πίστα με αγωνιστικά αυτοκίνητα να τον ακολουθούν. Κάποιοι θαυμαστές του μάλιστα φώναζαν «τέσσερα ακόμη χρόνια».

Πάντως, λίγο μετά την έναρξή του ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας της βροχής.

Ολοκληρώνοντας μία παναμερικανική περιοδεία του, μετά από την αθώωσή του στην Γερουσία, ο πρόεδρος Τραμπ είχε καθήκοντα υψηλού διοργανωτή στην ετήσια εθνική διοργάνωση των αγώνων οχημάτων (the annual National Association for Stock Car Auto Racing) η οποία πραγματοποιείται στην Φλόριντα, που θεωρείται ως μία πολιτεία καθοριστικής σημασίας για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.