Οι φλόγες της Αττάλειας “καίνε” τον Ερντογάν! Η γύμνια των πυροσβεστικών μέσων προκαλεί οργή

Οι φλόγες της Αττάλειας “καίνε” τον Ερντογάν! Η γύμνια των πυροσβεστικών μέσων προκαλεί οργή
Ενημερώθηκε: 31/07/21 - 13:53

Η νοτιοανατολική Τουρκία φλέγεται.  Τεράστιες πυρκαγιές καίνε δάση , άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα. Ο μεγάλος ηγέτης βρήκε τη δικαιολογία του. “Τα δάση τα καίνε οι Κούρδοι”.  Με διασπορά τέτοιου μίσους στους πολίτες δεν εκπλήσσει η άνανδρη δολοφονία επταμελούς οικογένειας Κούρδων στο Ικόνιο.

Ο "μεγάλος" αυτός ηγέτης που κόμπαζε ότι μέχρι το 2002 που ανέλαβε την εξουσία δεν είχαν οι άνθρωποι ψυγεία στα σπίτια τους και χάρη στην οικονομική ευημερία που τους πρόσφερε απέκτησαν το πολυπόθητο μηχάνημα, τι έκανε για να προστατεύσει τα δάση της χώρας του;

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κιλιτσντάρογλου υποστηρίζει ότι το 2002 υπήρχαν 19 αεροσκάφη πυρόσβεσης και 19 πιλότοι. Την χρονιά εκείνη σημειώθηκαν 176 πυρκαγιές δασών , οι οποίες κατασβήστηκαν αμέσως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Ο αρμόδιος υπουργός Πακντεμιρλί ομολογεί ότι σε ολόκληρη την Τουρκία δεν υπάρχουν αεροσκάφη πυρόσβεσης! Μπράβο στην κυβέρνηση που σέβεται και φροντίζει το περιβάλλον.  Αλλά γιατί να σβήσει τις φωτιές; Χρειάζονται τα οικόπεδα για νέα σαράι και για να βοηθήσουν του φίλους κατασκευαστές.  Όπως ακριβώς έπνιξαν στο μπετό  την επτάλοφη Κωνσταντινούπολη και όλες τις υπόλοιπες πόλεις.

Ο σουλτάνος που ξοδεύει εκατομμύρια για παραβιάσεις στο Αιγαίο, για  μεγαλεία αυτοκρατορικά και για  τις έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Μεσογείου καλά θα έκανε να φρόντιζε να προμηθευτεί μερικά αεροσκάφη για να σώσει ότι απέμεινε από τα καμένα δάση.

Η Ιστορία των γειτόνων  είναι γεμάτη βαρβαρότητες, σφαγές, εγκλήματα,  λαφυραγωγίες, βιασμούς, εξορίες, φυλακίσεις και όποιο άλλο έγκλημα υπάρχει στον ποινικό κώδικα.

Τα ίδια συνεχίζουν να κάνουν και σήμερα στη βόρεια Συρία, την οποία ουσιαστικά κατέχουν από το 2018. Το “ανθρωπιστικό” έργο τους ενοχλεί την νέα αμερικανική ηγεσία που δέχεται καταγγελίες για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων , λαθρεμπόριο ναρκωτικών, απαγωγές ατόμων, μετακίνηση των γηγενών Κούρδων και Αράβων από την περιοχή για αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης.

Οι συνεργάτες της εφημερίδας Al Monitor,  Dan Wilkowski, Amberin Zaman, Muhammed Hardan, αποκαλύπτουν τις τουρκικές φρικαλεότητες.  Οι Κούρδοι υπομένουν απίστευτα δεινά. Όπως αποκάλυψε η 63χρονη  Λεϊλά  Αχμεντί, ομάδες ανδρών που υποστηρίζονται από την Τουρκία βιάζουν, σκοτώνουν, εκτοπίζουν πολίτες, διακινούν το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.  Η ίδια συνελήφθη μαζί με άλλα 150 άτομα κι έμεινε φυλακισμένη 17 ημέρες. Υπήρξε μάρτυρας βιασμών δέκα γυναικών τις οποίες στη συνέχεια δολοφόνησαν. Τους έδιναν για τροφή μισό καρβέλι ψωμί και μια πατάτα δυο φορές την ημέρα. Κάθε βράδυ μεταξύ 01:00 και 03:00 το ξημέρωμα τους ξυλοκοπούσαν.

Η Αμερικανίδα ερευνήτρια Meghan Bodette έψαξε το θέμα των εξαφανισμένων γυναικών. Διαπίστωσε την απαγωγή 228 γυναικών από ομάδες ανδρών που υποστηρίζονται από την Τουρκία. Από αυτές αγνοούνται οι 135, οι 91 απελευθερώθηκαν και οι δυο δολοφονήθηκαν. Η Bodette ισχυρίζεται ότι πιθανότατα ο αριθμός των απαγωγών είναι μεγαλύτερος, αλλά οι Τούρκοι δεν επιτρέπουν σε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανεξάρτητων Μέσων Ενημέρωσης να επισκεφθούν την περιοχή.

Είναι φυσικό αυτοί που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή να μην σέβονται και να μην προστατεύουν  το φυσικό περιβάλλον.

Ελπίζουμε να ξυπνήσουν μια μέρα οι πολίτες και να δουν την αλήθεια. Δυστυχώς όμως οι πολιτικοί τους αφήνουν αγράμματους, τους αποκοιμίζουν με θρησκευτικά ψευδη και τους χειραγωγούν με φρούδες πατριωτικές κορώνες. Έτσι πορεύονται εδώ και τόσα χρόνια κι έτσι θα συνεχίσουν είτε κυβερνούν ισλαμιστές  ή κεμαλιστές ή οτιδήποτε άλλο…

Πηγή: Militaire