Τραυματίες αστυνομικοί από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες

 
Τραυματίες αστυνομικοί από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες

Ενημερώθηκε: 09/04/16 - 22:49

Τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματισθεί από πυρά που δέχθηκαν κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην περιοχή Φόρεστ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ οι αστυνομικοί επιχείρησαν έφοδο σε διαμέρισμα και δέχθηκαν πυρά, ενώ κάποιοι ύποπτοι φέρονται να έχουν εξαφανιστεί από το σημείο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό των αστυνομικών. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η επιχείρηση έχει άμεση σχέση με τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών έχει διαφύγει. Να σημειωθεί πως η περιοχή θεωρείται άντρο ακραίων ισλαμιστών.

Στο μεταξύ, οι τοπικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο ενόπλων, οι οποίοι φέρουν Καλάσνικοφ, ενώ όπως αναφέρει το ρωσικό δίκτυο Russia Today ενδέχεται η υπόθεση να συνδέεται με το μακελειό του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Αναφέρθηκαν ξανά πυροβολισμοί στη βελγική πρωτεύουσα

Νέα επιχείρηση της βελγικής αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, αργά το απόγευμα της Τρίτης, μετά την ανταλλαγή πυρών και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών. Μαρτυρίες κάνουν λόγο ξανά για πυροβολισμούς, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται τραυματίες.