Αγωνία για τις δύο ανήλικες αδελφές που εξακολουθούν να αγνοούνται

Εξακολουθούν να αγνοούνται δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών από το Δήλεσι-Η δραματική έκκληση της μητέρας
Ενημερώθηκε: 16/03/18 - 16:28

Εξακολουθούν να αγνοούνται δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 17 ετών από το Δήλεσι.

Ήδη, έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές ενώ ανακοίνωση-AMBER ALERT  εξέδωσε και το   «Χαμόγελο του Παιδιού», από την ώρα και την στιγμή που ενημερώθηκε από την οικογένεια των κοριτσιών ότι έχουν εξαφανιστεί. Ειδικότερα η μητέρα τους, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, καθώς όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν πήραν μαζί τους ούτε τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Ήρθαν από τη δουλειά μου με τις τσάντες τους τις σχολικές και μου έφεραν τον μικρότερο γιο μου. Μου είπαν ότι πάνε στο σχολείο, τις χαιρέτησα και δεν είδα τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά τους», εξήγησε η μητέρα.

Συναγερμός: Αναζητούνται δύο κορίτσια 16 και 17 ετών

 

Όταν το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν τα κορίτσια έφτασε, η μητέρα συνειδητοποίησε ότι εκείνες δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Άρχισε τα τηλέφωνα σε φίλες τους και έμαθε ότι ποτέ δεν είχαν πάρει στο σχολείο.

«Αμέσως πήγα στην αστυνομία και ενημέρωσα για την εξαφάνισή τους και αρκετά αργότερα ενημέρωσα και το Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί δεν γνώριζα τι έπρεπε να κάνω», ανέφερε η μητέρα, τονίζοντας: «Παρακαλώ όλο τον κόσμο αν τις δει κάποιος να πάρει ένα τηλέφωνο».

Παράλληλα, οι δύο αδελφές, 17 και 16 ετών δεν έχουν μπει και στους λογαριασμούς τους στο Facebook, κάτι που εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία της μητέρας και των οικογενειών.

Πρόκειται για τις:

-Ντενίσα Ντ. που έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 kg, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.

-Εμμανουέλλα Ντ. που έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 kg, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζίν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.

"