Άγριο έγκλημα-Πτώμα γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένο και πεταμένο σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους

Άγριο έγκλημα-Πτώμα γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένο και πεταμένο σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους
Ενημερώθηκε: 03/10/16 - 20:48
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Αντιμέτωποι με μία άγρια εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως είναι οι άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, όπου νωρίτερα το μεσημέρι εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση και τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτες, μέσα σε οικόπεδο, στη συμβολή των οδών Ναυπάκτου και Αγίου Νικολάου στους Αγίους Αναργύρους.

Το πτώμα ανακάλυψε η ιδιοκτήτρια του οικοπέδου που κάλεσε στις δύο το μεσημέρι την Αστυνομία, ενώ η αποσύνθεσή είναι τόσο προχωρημένη που αρχικά οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν ακόμα και ότι πρόκειται για άνθρωπο κάτι που έγινε αντιληπτό κυρίως από τα μαλλιά και έναν στηθόδεσμο, μέχρι που στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής, που κατέληξε και εκείνος πως πρόκεται για γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων. Η σορός είχε ρούχα που σημαίνει ότι οι δράστες δεν έγδυσαν το θύμα τους, δεν είχε δεσμά σε χέρια και πόδια αλλά ήταν κυριολεκτικά πακεταρισμένη σε σακούλες και κουβέρτα.

Επί τόπου βρέθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο των αντρών του Τμήματος Εγκλήματων κατά Ζωής καθώς και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, αφού όλα οδηγούν στο συμπέρασμα μίας άγριας δολοφονίας, όπου οι δράστες στη συνέχεια εδώ και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανόν από 2-6 μήνες, πέταξαν το πτώμα της σε αυτό το σημείο. Περισσότερο φως για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο το θύμα έχασε την ζωή του, χρονικός προσδιορισμός του θανάτου και ίσως ταυτοποίηση του θύματος να υπάρξει αύριο μετά την νεκροψία-νεκροτομή, κάτι που επίσης είναι δύσκολο αφού ελάχιστες είναι οι σάρκες και οι ιστοί που βρέθηκαν και η υπόλοιπη σορός ήταν σκελετός.

Σχετικά Θέματα:

Κρατούσαν με απειλή και χρήση βίας τον 20χρονο και κακοποιούσαν σεξουαλικά την 23χρονη φίλη του!

Συνελήφθησαν ο Σύρος και οι Αλγερινοί βιαστές που ασέλγησαν σε βάρος της φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Αλλοδαποί αραβικής προέλευσης επιτέθηκαν, λήστεψαν και ασέλγησαν σε βάρος νεαρής φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Συνελήφθη στην Ελλάδα ο Γερμανοσύρος σύντροφος της Τζιχαντίστριας που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Ανόβερο