Άγριος ξυλοδαρμός στην Αντίπαρο με θύμα δημοτικό σύμβουλο

Άγριος ξυλοδαρμός δημοτικού συμβούλου σε συνεδρίαση στην Αντίπαρο
Ενημερώθηκε: 31/08/18 - 17:15

Ένας άγριος ξυλοδαρμός με θύτη έναν πολίτη του νησιού και θύμα έναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας, εκτυλίχθηκε μέσα στην αίθουσα μπροστά στα έντρομα μάτια των παρευρισκομένων στη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης εισήλθε στην αίθουσα και επιτέθηκε στον δημοτικό σύμβουλο χειροδικώντας εναντίον του. Έριξε το θύμα στο έδαφος και συνέχισε για αρκετή ώρα να τον χτυπά μέχρι οι αποσβολωμένοι από το αναπάντεχο περιστατικό βίας δημοτικοί σύμβουλοι να επέμβουν για να τους χωρίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο δράστης του ξυλοδαρμού συνελήφθη μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν ο δημοτικός σύμβουλος που υπέστη την επίθεση και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου. Αιτία του θλιβερού συμβάντος, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ένα προσβλητικό σχόλιο του δημοτικού συμβούλου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της συζύγου του θερμόαιμου δράστη που επιχείρησε να αυτοδικήσει.

Κατά πληροφορίες, η σύζυγος του πολίτη πρόκειται να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της προσβολής που υπέστη από το δημοτικό σύμβουλο και η συνέχεια της υπόθεσης απ΄ότι φαίνεται θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο συλληφθείς πολίτης μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: parianostypos.gr