Αίγινα: Πώς έγινε το ατύχημα-Η κατάσταση της υγείας των τριών μαθητριών

 
 Τραυματισμός τριών μαθητριών που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή από πούλμαν, έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου

Ενημερώθηκε: 04/05/23 - 18:44

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» διακομίσθηκαν οι τρεις μαθήτριες (14-15 ετών), που τραυματίστηκαν στην Αίγινα, μετά από πρόσκρουση τουριστικού λεωφορείου πάνω σε σταθμευμένο πούλμαν, που μετέφερε μαθητές γυμνασίου από σχολική εκδρομή.

Η «Κ» μίλησε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας της Αίγινας, Σωκράτη Δούκα, ο οποίος περιέγραψε το πώς εξελίχθηκε το όλο σκηνικό έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου: Όπως είπε, οι τρεις μαθήτριες «φράκαραν» ανάμεσα στα δύο οχήματα με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα και το ενδεχόμενο να συνθλίβουν – κάτι που ευτυχώς αποφεύχθη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τις τρεις μαθήτριες στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κι έγινε η πρώτη αξιολόγηση: Οι δύο είχαν εκδορές, ενώ ένα 14χρονο κορίτσι κάκωση στο θώρακα.

Ακολούθησε ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να επιβιβαστούν οι μαθήτριες και οι συνοδοί τους στο ταχύπλοο που εκείνη την ώρα έφευγε για τον Πειραιά – μόλις έφτασαν εκεί, τους περίμενε ασθενοφόρο και μετέφερε τα παιδιά στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το 14χρονο κορίτσι θα χρειαστεί χειρουργείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ