Ακόμα διασκεδάζουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Το εντυπωσιακό party του ΛΟΤΤΟ στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή

 
Ακόμα διασκεδάζουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης: Το εντυπωσιακό party του ΛΟΤΤΟ στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή

Ενημερώθηκε: 04/06/24 - 14:37

Talk of the town έγινε το εορταστικό event του ΛΟΤΤΟ στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου κατέθεσε το δελτίο του ο μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας και πλέον λαμβάνει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια.

Το πρακτορείο της οδού Γρ. Λαμπράκη 16 ντύθηκε στα χρώματα του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ και υποδέχθηκε τους κατοίκους της περιοχής, σε ένα party γεμάτο εκπλήξεις από το ΛΟΤΤΟ.

Πλήθος επισκεπτών απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά, διασκέδασαν με πολλή μουσική, κέφι και ανεβασμένη διάθεση, ενώ πήραν μέρος και σε ένα fun quiz σχετικά το πώς θα αντιδρούσαν αν κέρδιζαν στο ΛΟΤΤΟ και από ποιους θα το κρατούσαν μυστικό.

Δείτε τις διασκεδαστικές απαντήσεις:

http://www.youtube.com/shorts/FXMwj1ah_-8

Κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν σε κάθε κλήρωση κέρδη με το μήνα. Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας  με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

Ήδη, 491 νικητές στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν εξασφαλίσει εισόδημα για τους επόμενους 12 μήνες.

 Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τους ιδιοκτήτες του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Θανάση Γιαπουτζή και Κατερίνα Κεχαγιά
Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τους ιδιοκτήτες του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ, Θανάση Γιαπουτζή και Κατερίνα Κεχαγιά

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 οικληρώσεις

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Η επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Μαΐου, στις 22:00, με την κατάθεση δελτίων να ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα στις 21:30.

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

18+ επίγειο  |21+ ψηφιακό | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ