Άλιμος: Άνοιξε η λεωφόρος Ποσειδώνος - Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα

Άλιμος: Άνοιξε η λεωφόρος Ποσειδώνος - Τοποθετήθηκε η πεζογέφυρα
Ενημερώθηκε: 06/06/20 - 19:48

Άλιμος: Άνοιξε νωρίτερα η λεωφόρος Ποσειδώνος, απ' ό,τι είχε υπολογιστεί, καθώς ολοκληρώθηκαν συντομότερα οι εργασίες τοποθέτησης της πεζογέφυρας στο σημείο εκείνο και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας διεξάγεται κανονικά.

Οι εργασίες για την πεζογέφυρα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ο μεταλλικός φορέας τοποθετήθηκε πάνω στα δύο βάθρα λίγο πριν  τις 12 το μεσημέρι.

Τρεις μεγάλοι γερανοί, αλλά και μικρότεροι -για την υποβοήθηση των αντίβαρων-  και δεκάδες φορτηγά πήραν μέρος στην τεράστια επιχείρηση της τοποθέτησης της πεζογέφυρας πάνω στα βάθρα.  

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός ανέφερε πως η παραλιακή λεωφόρος θα παραμείνει κλειστή έως και απόψε το βράδυ, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι επιτρέπεται ξανά η διέλευση πεζών και οχημάτων. 

Σύμφωνα με το alimosonline.gr, το ρεύμα προς Γλυφάδα ήταν το πρώτο που άνοιξε και πλέον επιτρέπεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ άρχισε και η λειτουργία του τραμ.

Παρόντες ήταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Δήμητρα Νάνου.