Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο της 16χρονης κοπέλας

Ανατροπή δεδομένων στον θάνατο της 16χρονης κοπέλας
Ενημερώθηκε: 15/07/20 - 13:50

Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της νεκρής 16χρονης κοπέλας που βρέθηκε σήμερα στον λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία.

Σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν γνώση των ερευνών της υπόθεσης της 16χρονής στα Τρίκαλα, το πιο πιθανό σενάριο είναι η κοπέλα να ανέβηκε στην εκκλησία σε μεγάλο ύψος και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα της άτυχης 16χρονης και τα τραύματα που φέρει, φέρεται να έβγαλε το συμπέρασμα  ότι είναι  συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

Βάσει των στοιχείων που έχουν προκύψει έως τώρα από την αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει προς το παρόν η παρουσία  κάποιου προσώπου στο χώρο που εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη κοπέλα.

Τη νεαρή κοπέλα αναζητούσε από χθες η οικογένειά της,  καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες μαζί της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πτώμα γυναίκας περίπου 30 ετών, μιας και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις. 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ