Ανοίγουν και πάλι οι σταθμοί του Μετρό που είχαν ανοίξει λόγω Ερντογάν

Ανοίγουν και πάλι οι σταθμοί του Μετρό που είχαν ανοίξει λόγω Ερντογάν
Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 13:00

Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή επιστρέφουν στο επιβατικό κοινό οι σταθμοί του Μετρό "Μέγαρο Μουσικής" και "Ευαγγελισμός" που είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Κλειστός θα είναι καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός μετρό «Σύνταγμα».

LIVE Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τα έκτακτα μέτρα θα διαρκέσουν από τις 6 π.μ. σήμερα το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κινήσεις του προέδρου στην Αθήνα, με τους πολίτες να καλούνται να κάνουν υπομονή για την ταλαιπωρία που θα υποστούν.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύονται για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια. Η απόφαση του επικεφαλής αξιωματικού της ΓΑΔΑ για απαγόρευση των συναθροίσεων αφορά ουσιαστικά ολόκληρο το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τις περιοχές πέριξ της Αττικής οδού στο τμήμα της από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».