Απεργία πείνας και δίψας κάνει η Πόλα Ρούπα για να δοθεί ο γιος της στην μάνα και την αδερφή της

Απεργία πείνας και δίψας κάνει η Πόλα Ρούπα για να δοθεί ο γιος της στην μάνα και την αδερφή της
Ενημερώθηκε: 05/01/17 - 17:20

Απεργία πείνας και δίψας ανακοίνωσε πως ξεκινά η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με δήλωσή της που διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της. "Ξεκινάω απεργία πείνας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδελφή μου" αναφέρει μεταξύ άλλων η Πόλα Ρούπα. Η Πόλα Ρούπα έχει υποβάλλει επίσημο αίτημα να αναλάβει η μητέρα της την επιμέλεια του παιδιού μια διαδικασία η οποία όμως είναι χρονοβόρα.

Το κείμενο της δήλωσης που ανέγνωσε η αδελφή της Πόλας Ρούπα:

«Εγώ η Παναγιώτη Πόλα Ρούπα δηλώνω ότι ήμουν και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί τώρα το βάζουν μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα, που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός. Όμως το να πολεμάνε το παιδί μου, με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού και με το να απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια και πολεμάνε ένα παιδί έξι χρονών. Θέλω να πω ότι ξεκινάω τώρα απεργία πείνας και δίψας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Όσον αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω. Και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση. Πόλα Ρούπα».

Το παιδί προσωρινά παραμένει στον παιδότοπο ανηλίκων στην ΓΑΔΑ, υπό την εποπτεία του εισαγγελέα ανηλίκων και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα που θα δοθεί.

Σχετικά Θέματα:

Βρέθηκε γιάφκα στον Άλιμο

Διπλή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε Άγιο Δημήτριο και Ηλιούπολη για την Πόλα Ρούπα

Εξέταση υπόπτου στην Ασφάλεια για πλήθος ενόπλων ληστειών στην Αττική και πιθανές σχέσεις με Παλαιοκώστα