Απίστευτο! Οι γονείς του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ "σφάζονται" για πιθανή αποζημίωση

Ροτβάιλερ σκότωσε 5χρονο αγοράκι στην Κοζάνη
Ενημερώθηκε: 22/07/16 - 01:08

Απιστεύτο κι όμως ελληνικό. Νέα σοκαριστική τροπή παίρνει η ιστορία που είχε συγκλονίσει τη χώρα πριν από τρεις περίπου μήνες και αφορούσε στον τραγικό χαμό του 5χρονου Στάθη από την Κοζάνη από επίθεση ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, τρεις μήνες μετά το αποτρόπαιο συμβάν, τόσο η πελάτισσά του τόσο και ο «φερόμενος» ως πατέρας του Στάθη έχουν εμπλακεί σε διαμάχη, με αντικείμενο την αποζημίωση που έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν ως γονείς του θύματος.

Όπως αποκαλύπτει η πλευρά της μάνας, ο πατέρας του παιδιού, πριν από τον θάνατό του, δεν αναγνώριζε το παιδί ως δικό του, ενώ, μετά τον θάνατο του 5χρονου, έχει αλλάξει τελείως στάση, προκειμένου -ενδεχομένως- να διεκδικήσει χρήματα από τον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεταστροφής του είναι ότι, ενώ στο παρελθόν είχε καταθέσει αγωγή μη αναγνώρισης πατρότητας τέκνου, μετά το τραγικό συμβάν πήγε και ακύρωσε την αίτηση.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Στάθη δεν έχει αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει η ίδια αποζημίωση, ωστόσο φοβάται ότι μπορεί να την «προλάβει» ο πατέρας του παιδιού, αφού οι μέχρι τώρα κινήσεις του δείχνουν ότι έχει αυτήν την πρόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομογενής πατέρας και η Ουκρανή μητέρα του άτυχου παιδιού παντρεύτηκαν ενώ η γυναίκα κυοφορούσε τον Στάθη, ο οποίος ήταν «προϊόν» της σχέσης της με άλλον άνδρα, κάτι που η ίδια ισχυρίζεται ότι πατέρας γνώριζε εκ των προτέρων. Μάλιστα, η ίδια λέει ότι ο σύζυγός της αργότερα εξαφανίστηκε από ζωή της και τη ζωή του παιδιού της, μη θέλοντας να αναλάβει καμία ευθύνη για την ανατροφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 

Έκαναν ευθανασία στα ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

Υπόθεση Ροτβάιλερ: Δεν υπήρξε σωστό κλείσιμο της πόρτας του χώρου των σκυλιών;

Οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ μιλούν για το τραγικό περιστατικό

Κοζάνη: "Τα σκυλιά ήταν αφηνιασμένα, πέταγαν το παιδί στον αέρα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ροτβάιλερ σκότωσε 5χρονο αγοράκι στην Κοζάνη