Αποκάλυψη! Καταγγελία ότι είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

Αποκάλυψη! Καταγγελία ότι είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου
Ενημερώθηκε: 17/07/19 - 22:47

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Μια αποκάλυψη στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά προκαλεί νέο σόκ. Μιά Πολώνή πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο 27χρονος που δολοφόνησε τη βιολόγο της επιτέθηκε, πριν από δύο μήνες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, ο 27χρονος τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Λίγο αργότερα εκείνη ανέκτησε τις δυνάμεις της και άρχισε να τρέχει στο χωράφι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Η Πολωνή  το συμβάν όμως δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, μέσα στην ταραχή της, το αυτοκίνητο το οποίο αναγνώρισε τώρα. 

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει, μετά την καταγγελία της Πολωνής, σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και εκείνη του 27χρονου. 

Δύο ακόμα καταγγελίες 

 

Δύο ακόμη καταγγελίες από γυναίκες που θυμίζουν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της 60χρονης, εξετάζουν οι αρχές.

Μιας Λιθουανής που είδε να βγαίνει κάποιος από αυτοκίνητο και να την πλησιάζει. Κατάφερε όμως να γλιτώσει  επειδή άρχισε να τρέχει σε ένα μέρος με κόσμο. 

και μία ακόμα που ανήκει σε Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος. 

Ακόμη ένα επιβαρυντικό, για τον 27χρονο δολοφόνο, στοιχείο βλέπει το φως. Είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη για εμπρησμό, για τον οποίο είχε δηλώσει ότι προκάλεσε επειδή του άρεσε να ακούει τον θόρυβο των σειρήνων της Αστυνομίας.