Αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: Στην Ελλάδα κρύβεται ο Σώρρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: Στην Ελλάδα κρύβεται ο Σώρρας (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 20/03/17 - 20:35

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του, τι λέει ο αντίδικος του "φαντομά" που πέτυχε την καταδίκη του Σώρρα και της συζύγου του. Όλα όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τα διαδικτυακά ίχνη του Αρτέμη Σώρρα ερευνούν οι Αρχές. 

Εντωμεταξύ, έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, καταδικάστηκαν σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του.

Σχετικά Θέματα:

Ελλήνων Συνέλευσις: Πάμε σε εκλογές χωρίς τον Σώρρα! 

«Εξαφανίστηκε» ο Σώρρας - Τι εξετάζει η αστυνομία