Αριστείδης Αδαμόπουλος: Οι δηλώσεις του καταγγελλόμενου για βιασμό από την Σοφία Μπεκατώρου

Δείτε τη γραπτή δήλωση του παράγοντα που κατηγορεί η κα Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση
Ενημερώθηκε: 16/01/21 - 20:44

Σε γραπτή του δήλωση, ο παράγοντας που κατηγορεί η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, τοποθετήθηκε για την εμπλοκή του ονόματός του στην καταγγελία της.

Ο καταγγελλόμενος υπαινίσσεται επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά της Σοφίας Μπεκατώρου και αυτοαποκαλείται φερόμενος «θύτης» και με αποκορύφωμα χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής ζητά το σεβασμό της κοινής γνώμης.

Η γραπτή δήλωση του είναι η εξής:

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωσιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο "θύτη". Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν "θύτη", προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της. Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιηθεί περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ