Αστυνόμοι άνοιξαν δρόμο για να φτάσει στο νοσοκομείο ετοιμόγεννη γυναίκα

 
Αστυνόμοι άνοιξαν δρόμο για να φτάσει στο νοσοκομείο ετοιμόγεννη γυναίκα

Ενημερώθηκε: 16/07/21 - 10:13

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εκτός από τις περιπτώσεις επιβολής της τάξης δεν είναι λίγες οι φορές που συνδράμουν τους πολίτες, όπως σε πρόσφατη έκκληση βοήθησαν ετοιμόγεννη να φτάσει εγκαίρως στο μαιευτήριο.

«Τα παιδιά μας βοήθησαν πάρα πολύ. Εκτός ότι μας πήγαν στο νοσοκομείο, δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να τους πω ότι η γυναίκα μου και το παιδάκι μου είναι καλά», δήλωσε ο σύζυγος της γυναίκας για τους αστυνομικούς που τους βοήθησαν ανοίγοντας τον δρόμο.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, βρισκόταν στην εργασία του όταν η συζύγός του τον ενημέρωσε πως είχαν ξεκινήσει οι οδύνες του τοκετού. Στην επιστροφή του στο σπίτι με ταξί από την Χασιάς, διαπίστωσε ότι η κίνηση στο δρόμο ήταν μεγάλη και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για να συνδράμει στη μετακίνησή τους προς το Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε στην οικία τους και εν συνεχεία τους άνοιξε τον δρόμο για το νοσοκομείο, όπου γεννήθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο η ετοιμόγεννη γυναίκα.