«Βόμβα»: Είχε ζητήσει ξανά διαζύγιο από τον Τσοχατζόπουλο η Βίκυ Σταμάτη!

«Βόμβα»: Είχε ζητήσει ξανά διαζύγιο από τον Τσοχατζόπουλο η Βίκυ Σταμάτη!
Ενημερώθηκε: 04/11/17 - 20:26

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας όσο αφορά στη Βίκυ Σταμάτη και στον Άκη Τσοχατζόπουλο

«Υπήρξα δικηγόρος της κα Σταμάτη. Παραιτήθηκα της υπερασπίσεώς της μετά την προσπάθεια που έκανε να αποδράσει. Στο παρελθόν μου είχε ζητήσει και εμένα, όταν ήμουν ο αποκλειστικός της δικηγόρος, να καταθέσουμε αίτηση διαζυγίου εις βάρος του κ. Τσοχατζόπουλου. Και μάλιστα την συμβούλεψα μετ’ επιτάσεως ότι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια σύζυγος στον πατέρα τους παιδιού της είναι την ώρα που αυτός πέφτει, να του δώσει άλλη μία να πάει πιο κάτω. Είχαμε έντονες αντιπαραθέσεις γι’ αυτό το γεγονός», φανέρωσε ο πετυχημένος δικηγόρος στην εκπομπή «Όλα Καλά».

Πώς αντέδρασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος 

«Μόλις ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε την είδηση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κεραυνοβολήθηκε, δεν το πίστευε», αναφέρει στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγαρόπουλος. «Η απόφαση της κυρίας Σταμάτη τον έχει ήδη επηρεάσει, τον έχει διαλύσει, είναι ένα χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο, το οποίο του έδωσε η μέχρι προχθές σύζυγός του. Εγώ μετέφερα στον Ακη  Τσοχατζόπουλο στο δικαστήριο την είδηση περί του διαζυγίου της κυρία Σταμάτη.  Όταν  το έμαθε κεραυνοβολήθηκε. Έτρεξα να προλάβω τις κάμερες επειδή έχω τη φιλία που έχω  με τον κ. Τσοχατζόπουλο για να του το πω πριν το μάθει και κοιτάει γύρω-γύρω.  Τον κοίταγαν όλοι οι  δημοσιογράφοι γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει και περίμεναν ποιος είναι αυτός που θα του το πει και του το είπα εγώ.  Εγώ  ήμουν ο κομιστής της θλιβερής αυτής είδησης».

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ένταση της στιγμής, δηλαδή η επιστροφή στη φυλακή, ήταν τεράστια και  μπορεί να πυροδότησε κάποια σκέψη ή αντίδραση που είχε η κυρία Σταμάτη στο μυαλό της καιρό φυλαγμένη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ειλικρινής ή όχι η πρόθεση του διαζυγίου διότι ό,τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη ύστερη  που να συνδέεται με κάποια νομική πράξη διότι αυτά είναι λυμένα εξαρχής, το ότι ανήκει σε ποιον. Δεν εξυπηρετεί τίποτα όλη αυτή ιστορία. Πλην του διαμερίσματος της κυρίας Σταμάτη όλα τα άλλα είναι δημευμένα», προσθέτει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου: Με το… καλημέρα ζητούν την αποφυλάκισή τους!