Δασκάλα απειλεί να σπάσει τα χέρια σε όποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης!

Δασκάλα απειλεί να σπάσει τα χέρια σε όποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης!
Ενημερώθηκε: 13/12/17 - 12:39

Είναι στιγμές που απορείς μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε σαν κοινωνία. Όταν βλέπουμε χειρόγραφα σημειώματα σαν της δασκάλας που κοινοποιήθηκε στο facebook το περασμένο Σάββατο προκαλώντας οργή.

Το ύφος και οι λέξεις που χρησιμοποιούνται από την δασκάλα της Β1΄τάξης ενός Δημοτικού σχολείου κάθε άλλο παρά …εκπαιδευτικοί είναι: «Όποιο παιδί χαλάσει το στολισμό της τάξης, θα του τσακίσουμε τα χέρια».

Και να σκεφτεί κανείς ότι αναφέρεται στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της τάξης εν όψει των γιορτών! Μάλιστα το σημείωμα το υπογράφει η δασκάλα και εξ ονόματος των μαθητών της Β1 τάξης: «Τα παιδιά και η δασκάλα του Β1».

Η φωτογραφία με το εξοργιστικό σημείωμα ανέβηκε στο facebook από τη Μαριλένα Ραδιάκι το περασμένο Σάββατο (09/12/) με το εξής σχόλιο: «Αυτό! Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης μας». Η ανάρτησή της προκάλεσε την οργή και την αγανάκτηση πολλών χρηστών που έκαναν share το σημείωμα της δασκάλας.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η κυρία Ρασιδάκη, απαντώντας σε σχόλια χρηστών, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το ποιος έγραψε το σημείωμα, - «η δασκάλα το έγραψε, αυτά είναι τα γράμματά της». Αναφορικά με την αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου, σύμφωνα πάντα με την ίδια και όπως της μεταφέρθηκε, προέβη στο εξής σχόλιο: « το σημείωμα δεν απευθύνεται σε ενήλικες»!

Ο σύλλογος γονέων πάντως του συγκεκριμένου σχολείου επρόκειτο να ζητήσει εξηγήσεις από την ίδια τη δασκάλα.

Πηγή: mothersblog.gr