Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το θράσος των Τούρκων που πλέουν κοντά στις ακτές μας

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το θράσος των Τούρκων που πλέουν κοντά στις ακτές μας
Ενημερώθηκε: 13/08/18 - 23:35

Η ανοχή των Ελληνικών αρχών έχει αποθρασύνει τους Τούρκους. Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τουρκικά αλιευτικά συνοδεία πλοίων της Τουρκικής Ακτοφυλακής να πλησιάζουν ακόμα και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τις ελληνικές ακτές φτάνουν προκειμένου να εκτοπίσουν τα ελληνικά ψαράδικα.

Η ιστοσελίδα της Καθημερινής παρουσιάζει το βίντεο δεν προκύπτει μόνο η καθημερινή μάχη των αλιευτικών, αλλά και η τουρκική προκλητικότητα, μιας και τα πλοία της Τουρκικής Ακτοφυλακής δεν διστάζουν να κινηθούν εντός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων, σε χώρο ευθύνης του Λιμενικού Σώματος.

Μάλιστα τα τουρκικά αλιευτικά πλησιάζουν τη Λέρο, τους Αρκιούς και το Αγαθονήσι για να ψαρέψουν ακόμα και μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Αποκορύφωμα του τουρκικού θράσους είναι το τελευταίο περιστατικό που συνέβη κοντά στις ακτές της Λέρου, όταν Τούρκοι ψαράδες (;) έβαλαν κατά Ελλήνων ψαράδων με πυροβόλα όπλα.

Όπως φαίνεται και από τα βίντεο, τα Τουρκικά πολεμικά δεν διστάζουν να πλησιάσουν σε κοντινή απόσταση όχι μόνο τα ελληνικά ψαραδικα, αλλά και τις ακτές μας.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο: