Δίκη για την Τζωρτζίνα: Ένταση και αίτημα εξαίρεσης της προέδρου αντί της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου

 
roula-pispirigou

Ενημερώθηκε: 15/11/23 - 10:51

Με αίτημα εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου του ΜΟΔ προσήλθε η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που σήμερα έχει προγραμματιστεί η απολογία της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε 20λεπτη διακοπή προκειμένου να καταθέσει γραπτώς αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο της προέδρου.

«Θέλω 20 λεπτά διότι δεν πρόλαβα, ήμουν στη Μυτιλήνη χθες και τη Δευτέρα είχα ένα προσωπικό θέμα. Επειδή είναι σοβαρό θέμα και θέλω να αναπτύξω πολύ αναλυτικά το θέμα αυτό» είπε ο Αλέξης Κούγιας, προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου που του είπε ότι έχει μόνο δέκα λεπτά.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το δικαστήριο θα διακόψει για δέκα λεπτά με τον Αλέξη Κούγια να σχολιάζει ότι «δεν μπορεί ένα τόσο σοβαρό θέμα να γίνεται με χρονοδιακόπτη».

Το δικαστήριο έδωσε νέα ολιγόλεπτη διακοπή στον Αλέξη Κούγια για να ετοιμάσει την αίτηση εξαίρεσης σε βάρος της προέδρου, την οποία με την έναρξη της δίκης δήλωσε ότι θα καταθέσει.

Κούγιας: Δεν είμαι έτοιμος ακόμη να υποβάλλω την αίτηση, θέλω και άλλο χρόνο.

Πρόεδρος: Εμείς σας δώσαμε το χρόνο, όταν την ετοιμάσετε την αίτηση να τη καταθέσετε, να ξεκινήσει η απολογία της κατηγορούμενης.

Κούγιας: Της απαγορεύω να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας, δεν απολογείται, υποβάλλει αίτηση εξαίρεσής σας. Εγώ είμαι ο Θεός της ως συνήγορος της τώρα θα κάνει ό,τι της πω εγώ. Θέλω χρόνο

Πρόεδρος: Τα 20 λεπτά που μας ζητήσατε για να ετοιμαστείτε έχουν περάσει. Δε γίνεται το δικαστήριο να ανεβοκατεβαίνει για να ετοιμάσετε εσείς την αίτηση. Θα έπρεπε να είστε έτοιμος. Σας δίνω ακόμη δέκα λεπτά, δεν μπορώ να σας δώσω άλλο χρόνο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ