Δολοφονία Ζέμπερη: Αποκαλυπτική η συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Δολοφονία Ζέμπερη: Σήμερα η συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 16/01/18 - 17:21

Δολοφονία Ζέμπερη: Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα Τρίτη (16/01), ο καθ' ομολογία δράστη της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία και ζήτησε να μπει και σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων!

δικηγόρος

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο της οικογένειας της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο κατηγορούμενος επρόκειτο να κατονομάσει τα τρία άτομα, που ανέφερε στο υπόμνημα που απέστειλε - μέσω φαξ - ως εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς του στυγερού εγκλήματος, συγκεκριμένα έναν μεγαλοδικηγόρο-πρώην βουλευτή και δύο αστυνομικούς στο Μεταγωγών, παρότι σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, σε αυτά που λέει ο κατηγορούμενος, δεν υπάρχουν ούτε καν ενδείξεις και εκφράζοντας την προσωπική του άποψη είπε ότι αυτά που λέει ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δεν ευσταθούν.

Στο σημερινό του υπόμνημα, ο κατηγορούμενος επανέλαβε όσα είχε πει. Τόνισε ξανά ότι ο ίδιος την τραυμάτισε και όπως την χτύπησε δεν θεωρεί ότι την σκότωσε. Περπάτησε πιο κάτω και την αποτελείωσαν άλλοι. Επανέλαβε την ίδια ιστορία με τον ηθικό αυτουργό, ο οποίος ήθελε το περιεχόμενο της τσάντας και είπε ξανά που του είπαν που να πουλήσει το κινητό. Εχει πει ότι θέλει να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, μετά την συμπληρωματική απολογία του δράστη.

ψ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Δολοφονία Ζέμπερη: Την αναπαράσταση του εγκλήματος ζητά η οικογένεια

Τι ζήτησε ο δικηγορός της μητέρας

Αναπαράσταση της άγριας δολοφονίας αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων ζήτησε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία επισκέφθηκε τη Δευτέρα (15/01) τον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και παρέδωσε έναν μακροσκελή κατάλογο με ερωτήματα που ζητά να απαντηθούν από τον καθ' ομολογία δολοφόνο της κόρης της, Δώρας.

Ο Σοροπίδης με τις τελευταίες «αποκαλύψεις» του, στις οποίες εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, ή ηθικούς αυτουργούς, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη και για το λόγο αυτό ζητεί: α) αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν και β) άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Επίσης η οικογένεια ζητεί από τον δολοφόνο να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του, να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα, εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία, αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.