Η απόλυτη καταστροφή από μια πυρκαγιά στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Η απόλυτη καταστροφή από μια πυρκαγιά στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 30/01/18 - 12:56

Την απόλυτη καταστροφή ζει μια τετραμελής οικογένεια στη Νέα Ιωνία Βόλου, η οποία έμεινε στον δρόμο εξαιτίας της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι τους, αφήνοντας τους στο έλεος της μοίρας τους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:20 το απόγευμα της Κυριακής στη μονοκατοικία που διέμενε η οικογένεια στην περιοχή Τσιγάντε στη Νέα Ιωνία, πιθανότατα από το τζάκι που ήταν αναμμένο, όταν η μητέρα με τα δυο της παιδιά έφυγαν εσπευσμένα από το σπίτι, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε και ενημερώθηκε, πως ο αδερφός της υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Εκείνη την ώρα ο πατέρας έλειπε αναζητώντας εργασία καθώς είναι άνεργος!

δ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σεισμός τρόμαξε μετά τα μεσάνυχτα τους κατοίκους του Βόλου

Έντρομοι οι γείτονες μόλις είδαν τις φλόγες να «γλύφουν» τη στέγη και τα παράθυρα του σπιτιού, ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα και εννέα άντρες, που ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες, όμως μέσα σε λίγα λεπτά το σπίτι έγινε στάχτη. Στο σημείο που βρισκόταν το σπίτι, πλέον ορθώνονται μόνο αποκαΐδια ενώ η οικογένεια προσπαθεί να βρει διέξοδο μέσα από τις στάχτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού μέσου taxydromos, η οικογένεια από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Όλα τα υπάρχοντά τους. Από τη μανία της φωτιάς δεν γλίτωσε τίποτα. Τα ελάχιστα χρήματα που είχαν για την καθημερινότητά τους καθώς επίσης σημαντικά έγγραφα που βρίσκονταν φυλαγμένα μέσα στη μονοκατοικία έγιναν στάχτη.