Έγκλημα στο Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον απαθή οδηγό ταξί

Έγκλημα στο Ελληνικό: Πειθαρχική δίωξη στον απαθή οδηγό ταξί
Ενημερώθηκε: 23/03/19 - 13:19

Τον πειθαρχικό έλεγχο για τον οδηγό ταξί που αρνήθηκε να βοηθήσει την 59χρονη Βουλγάρα που δολοφόνησε χθες ο 87χρονος απόστρατος αντιπτέραρχος σύζυγος της στο Ελληνικό ζήτησε και η Περιφέρεια Αττικής με σκοπό να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις.

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ζητήθηκαν τα στοιχεία του συγκεκριμένου ταξιτζή και ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να του επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

«Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό, και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις» αναφέρει η Περιφέρεια στην ανακοίνωσή της.

Βέβαια χτες ο οδηγός ταξί σε συνέντευξή του παρουσιάστηκε μετανιωμένος λέγοντας χαρακτηριστικά «Μετανιώνω, δεν κατάλαβα τι έγινε»