Ειρήνη Λαγούδη: Τα χρήματα που έκαναν φτερά

Νέες εξελίξεις γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη-Το μεγάλο χρηματικό ποσό που λείπει
Ενημερώθηκε: 12/10/18 - 16:38

Νέες εξελίξεις γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη,

Ήδη υπάρχει άσκηση προσωποποιημένης δίωξης από τον εισαγγελέα εναντίον προσώπου με το οποίο η 44χρονη είχε πολύ στενή σχέση, ωστόσο εμφανίζεται και ένα ακόμα θέμα που απασχολεί οικογένεια και αρχές.

Λείπουν χρήματα

 Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λίγο πριν πεθάνει η Ειρήνη είχε γίνει η πώληση κάποιων κτημάτων της γυναίκας έναντι πολύ υψηλού τιμήματος. 

Όπως αποκάλυψε 80.000 ευρώ που λείπουν από τους λογαριασμούς είχαν δοθεί από την Ειρήνη ως δάνειο σε στενό φιλικό της πρόσωπο περίπου έξι με οχτώ μήνες πριν από το θάνατό της. Άλλες 15.000 είχαν δοθεί για ταξίδι τρίτου προσώπου και όχι της ίδιας. Λείπει όμως ακόμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που κανείς δεν γνωρίζει ποιος το πήρε και πώς. 

Όσον αφορά στο τι ποσότητα πετρελαίου υπήρχε τελικά μέσα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης, την απάντηση θα τη δώσουν οι αιματολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν και σε τι ποσοστό υπήρχαν υδρογονάνθρακες στον οργανισμό της 44χρονης. Επίσης θα διαπιστωθεί από τα ρούχα της Ειρήνης αν υπάρχει εμποτισμός, δηλαδή αν η γυναίκα είχε περιλουστεί με το πετρέλαιο.