Ελένη Δήμου, συγκλονίζει από το νοσοκομείο: «Αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

Ελένη Δήμου, συγκλονίζει από το νοσοκομείο: «Αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»
Ενημερώθηκε: 06/10/21 - 10:12

Τη δική της μάχη με τον κορονοϊό δίνει η Ελένη Δήμου η οποία βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και όπως λέει την έχει «πάρει από κάτω», «δεν την παλεύει». Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή τραγουδίστρια κόλλησε τον ιο στο J2US.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τις δύσκολες ώρες που περνά και απευθύνει το δικό της κάλεσμα: «Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους»

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ό,τι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δε βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο» δήλωσε η ίδια φανερά καταβεβλημένη.

Η Ελένη Δήμου μιλώντας στην εκπομπή Happy Day πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας. Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου».

«Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο – κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους» συμπλήρωσε η ίδια και κατέληξε λέγοντας ότι όταν το ξεπεράσει, και βρεθεί ξανά στο J2US, θα κερδίσει το show με τον Μαρίνο Κόνσολο.