Ελένη Χατζίδου: Το 2019 σημαδεύει ανεξίτηλα τη ζωή της - Σφόδρα ενοχλημένη με την αποκάλυψη της Τσιμτσιλή

Ελένη Χατζίδου: Το 2019 σημαδεύει ανεξίτηλα τη ζωή της - Σφόδρα ενοχλημένη με την  αποκάλυψη της Τσιμτσιλή
Ενημερώθηκε: 20/03/19 - 13:07

Μπήκε το 2019 και ήταν... μόνη, θα βγει το έτος και θα είναι παντρεμένη και μαμά η Ελένη Χατζίδου. Θα σημαδέψει τη ζωή της το 2019.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μέσω Instagram πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου και τώρα έγινε γνωστό πως είναι έγκυος.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της «Happy Day», αναφέροντας: «Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και αυτό δεν το λέμε εμείς. Το είπε η ίδια σε αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο έγινε ένα κάλεσμα σε γνωστό καφέ στη Γλυφάδα. Προσκλήθηκαν μόνο δικοί της άνθρωποι και τους γλύκανε περισσότερο με τα νέα που είχε να τους ανακοινώσει. Τους είπε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι από τον Ετεοκλή Παύλου. Της ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη».

 Παρακολουθώντας την εκπομπή και ακούγοντας όλα όσα ειπώθηκαν από την παρουσιάστρια, η Ελένη Χατζίδου φαίνεται πώς ενοχλήθηκε πολύ, αφού έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, χωρίς να διαψεύσει την είδηση της εγκυμοσύνης της, ξεκαθάρισε πώς όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

«Το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στην Κύπρο για live. Από τη στιγμή που κάποιος δεν ανακοινώνει ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο γεγονός, όπως η εγκυμοσύνη, ο ίδιος, δεν είναι ωραίο να το κάνετε εσείς και, μάλιστα, λέγοντας ότι το έχει κάνει ο ίδιος επίσημα. Αφήστε τίποτα για εμάς ρε παιδιά όταν έρθει η ώρα», έγραψε χαρακτηριστικά στα InstaStories της.