Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία στις Θεσπιές
Ενημερώθηκε: 03/05/19 - 17:04

Σοκαρισμένοι με την εξέλιξη οι γονείς της 8χρονης Αλεξίας, που δίνει για τέταρτη μέρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  Ο 54χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης θα υποχρεούται να δίνει το παρών στο Α.Τ. της περιοχής του δύο φορές το μήνα, ενώ του απαγόρευσαν να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι Βοιωτίας. Τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τις κάμερες

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος ο 54χρονος που κατηγορείται πως τραυμάτισε την άτυχη Αλεξία στις Θεσπιές, το απόγευμα της Κυριακής του του Πάσχα.

Προηγούμενη ενημέρωση: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε με μπαλοθιά την 8χρονη Αλεξία

 

Στους όρους που του επιβλήθηκαν είναι η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα και η εμφάνιση του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παράλληλα του απαγορεύθηκε να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, με τη σφαίρα από το όπλο του να τραυματίζει την 8χρονη που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού στο γειτονικό χωριό Θεσπιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ

 

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Δείτε το βίντεο του tvstar.gr από την μεταγωγή του 54χρονους στην ανακρίτρια:

 

Πατέρας Αλεξίας: «Θα τον συγχωρούσα εάν...»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος βενζινάς φέρεται να ζήτησε συγγνώμη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν περίμενε ότι η «μπαλοθιά» θα τραυμάτιζε το 8χρονο κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Αλεξίας είπε ότι δεν αποδέχεται τη συγγνώμη του 54χρονου. «Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν και δεν φυγάδευε το όπλο» δήλωσε σε δημοσιογράφους. Να σημειωθεί ότι η 8χρονη Αλεξία παλεύει για πέμπτη μέρα, στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.