Εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης: Καταστράφηκε και η δική μου περιουσία

Εμφανίστηκε μετά από ώρες ο Δήμαρχος Μαραθώνα: Κάηκε το σπίτι μου
Ενημερώθηκε: 24/07/18 - 22:35

Πολλοί μέσα στον χαμό με τις πυρκαγιές που κατέληξαν σε μια ανεπανόρθωτη τραγωδία,αναρωτήθηκαν το πού βρίσκεται ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιτέθηκαν μέσω διαδικτύου στον Ηλία Ψινάκη για την απουσία του, βλέποντας να μην λαμβάνει θέση μαζί με τους υπόλοιπους τοπικούς άρχοντες για τα όσα τραγικά γίνονται στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

 

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε και μίλησε πριν λίγη ώρα στο zougla, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η καταστροφή εκτός από το Δήμο που εκπροσωπεί άγγιξε και τον ίδιο, την προσωπική του περιουσία.

«Οι νεκροί από την πυρκαγιά έχουν φτάσει τους 60 και άλλοι 60 αγνοούνται. 1.900 σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στο Μάτι και 1.100 στο Νέο Βουτζά, μεταξύ αυτών και το δικό μου», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης. Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει κάτι για όσα συμβαίνουν στην περιοχή και στο Δήμο απάντησε: «Είμαστε σε επαφή με την περιφέρεια, το υπουργείο προστασίας του πολίτη την πυροσβεστική… Είμαι σε τραγική κατάσταση. Εδώ πέρα, ακόμα βρίσκουμε πτώματα οπότε δεν έχω να πω τίποτα. Να σεβαστούμε τους νεκρούς. Όλα τα άλλα φτιάχνονται. Θα τα φτιάξουμε», κατέληξε ο Δήμαρχος Μαραθώνα.