Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που βοήθησε τη Ρούλα να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη - Συνθήματα μίσους στο σπίτι της

 
Εντοπίστηκε ο άνθρωπος που βοήθησε τη Ρούλα να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη - Συνθήματα μίσους στο σπίτι της

Ενημερώθηκε: 28/04/22 - 11:12

Οι γιατροί και νοσηλευτές του Ωνασείου, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, καταθέτουν στις αρχές, ενώ η ανακρίτρια διέταξε πραγματογνωμοσύνη από παιδοψυχολόγο για τις ζωγραφιές του παιδιού.

Την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με το δικηγόρο της να δηλώνει εχθές ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς

Την ίδια ώρα, οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τον άνθρωπο, ο οποίος βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σε ό,τι αφορά στις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και κ. Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Συνθήματα μίσους στο σπίτι της οικογένεια

Στο μεταξύ, η οργή και ο θυμός για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι τόσο μεγάλος που μερικοί κάτοικοι επιτίθενται στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας γράφοντας συνθήματα κατά της 33χρονης γυναίκας, στο οδόστρωμα του σπιτιού της.

«Το σπίτι του θανάτου» - «Ψόφα Ρούλα» είναι μερικά από τα συνθήματα που έχουν γραφτεί εξω από το σπίτι της ενώ δεν λείπουν ακόμη και τα σκίτσα μέσω των οποίων η προφυλακισμένη μητέρα των τριών κοριτσιών απεικονίζεται σε κρεμάλα.