Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι γονείς του Κ. Κατσίφα, να παρέμβει για να πέσει φως στην υπόθεση

Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι γονείς του Κ. Κατσίφα, να παρέμβει για να πέσει φως στην υπόθεση
Ενημερώθηκε: 17/12/18 - 07:54

Να παρέμβει για να πέσει φως στην υπόθεση του γιου τους ζητούν με επιστολή τους στον Πρωθυπουργό οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από αλβανικά πυρά στις 28 Οκτωβρίου

Μιλώντας στον ANT1, ο Γιάννης και η Βασιλεία Κατσίφα ζητούν να μάθουν πώς και γιατί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

«Αυτό θέλουμε, αυτό ζητάμε, να βγει η αλήθεια στο φως, το πόρισμα από την κυβέρνηση περιμένουμε. Πρέπει να μεσολαβήσει και το ελληνικό κράτος αλλά…».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα εκφράζει το παράπονο και την οργή της: «Πολύ παράπονο, πάρα πολύ, είμαστε οι ξεχασμένοι Έλληνες εδώ και το παιδί μου έδωσε τη ζωή του για αυτή τη σημαία, έχω οργή μέσα μου».

Στην επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα ζητούν να λάμψει φως στην υπόθεση του γιου τους, ενώ δεν κρύβουν πως απογοητεύτηκαν από την στάση που έχει κρατήσει το ελληνικό κράτος απέναντί τους.

Περίμεναν μάλιστα μάταια να πει κάτι ο Αλέξης Τσίπρας για τον γιο τους για τον λόγο αυτό και του έστειλαν και την επιστολή.