«Ήρωες» οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Το κράτος να κάνει το χρέος του

«Ήρωες» οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Το κράτος να κάνει το χρέος του
Ενημερώθηκε: 07/03/18 - 08:20

«Ήρωες» με γενναία στάση είναι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του ενός, Νίκος Κουκλατζής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με υπερηφάνεια για τους δύο νεαρούς που συνελήφθησαν στον Έβρο.

«Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο, είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας άγνοια για το τι θα επακολουθήσει, αλλά και για το πόσο θα διαρκέσει η όλη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Δεν φοβούνται» οι Έλληνες στρατιώτες - Τι αποκαλύπτουν οι γονείς τους

«Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδιά μας, τον Δημήτρη και τον Άγγελο, οι δυο οικογένειες, από κοντά σχετικά, την ώρα του επισκεπτηρίου στις φυλακές Αδριανουπόλεως. Βρήκαμε τα παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και με το φρόνημα υψηλό, γεγονός που μας εντυπωσίασε», είπε επιπλέον ο πατέρας του ενός εκ των δύο στρατιωτικών, μιλώντας στον Alpha. «Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακή τους φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι», σημείωσε.

«Με τη συζήτηση διαπιστώσαμε ότι με μεγάλη γενναιότητα αντιμετώπισαν το περιστατικό και αντιμετωπίζουν την κράτησή τους, γεγονός που σαν γονείς, μας κάνει κι εμάς πάρα πολύ υπερήφανους», ανέφερε.

«Ας ευχηθούμε όλοι οι αρμόδιοι να κάνουν αυτό που πρέπει ώστε σύντομα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας από κοντά και να μην τους μιλάμε με τηλέφωνο πίσω από το τζάμι της φυλακής», τόνισε κλείνοντας.