Ετοιμάζεται συλλαλητήριο για τις...αυξήσεις στο σουβλάκι

Με σύνθημα «Ολα τα ανεχτήκαμε, αυτό ΟΧΙ!» πάνω από 8.000 άνθρωποι δηλώνουν ότι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα για τις αυξήσεις στο σουβλάκι
Ενημερώθηκε: 19/04/19 - 15:35

Κι όμως...με σύνθημα «Ολα τα ανεχτήκαμε, αυτό ΟΧΙ!» πάνω από 8.000 άνθρωποι δηλώνουν ότι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα στις 30 Απριλίου για να διαμαρτυρηθούν για τις προωθούμενες αυξήσεις στο σουβλάκι και είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Το σχετικό event στο Facebook, ξεκίνησε καθαρά για πλάκα, ωστόσο, μέσα από αυτό υπάρχουν σοβαρές προτάσεις και σκέψεις των καταναλωτών για συλλαλητήριο με αφορμή την ενδεχόμενη αύξηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, ο Γιώργος Πολύζος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «το πρώτο που πρέπει να συζητήσουμε δεν είναι σε τι τιμή θα φτάσει το σουβλάκι αλλά γιατί φτάνει. Γιατί πρώτα απ’ όλα ζούμε σ΄ ένα περιβάλλον που η φορολογία είναι στα ύψη, οι ασφαλιστικές εισφορές είναι στα ύψη. Και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που τα κρέατα σε όλη την Ευρώπη, δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα, ανεβαίνουν συνέχεια. Έχουμε μία αύξηση στη τιμή στο κρέας από 1η Μαρτίου 30%».