Γουδή-Δολοφονία ηλικιωμένης: Με μονωτική ταινία έπνιξε τη μητέρα της η 68χρονη (BINTEO)

Γουδή-Δολοφονία ηλικιωμένης: Με μονωτική ταινία έπνιξε τη μητέρα της η 68χρονη (BINTEO)
Ενημερώθηκε: 17/06/19 - 07:21

Με μία μονωτική ταινία, η 68χρονη στο Γουδί έφραξε το στόμα και τη μύτη της μητέρας της, που έπασχε από άνοια, και τη σκότωσε. Την σοκαριστική αυτή ομολογία έκανε στους αστυνομικούς, η 68χρονη και προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη της, λεγοντας ότι «ήθελα να τη λυτρώσω και να λυτρωθώ κι εγώ».

Στο OPEN TV μίλησε αποκλειστικά μια αυτόπτης μάρτυρας που είδε την 68χρονη, κόρη του θύματος, να σέρνει τη σορό της μητέρας της μέσα σε χαλί και να εξαφανίζεται από το σημείο. 

 

«Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται στο OPEN TV η μάρτυρας. 

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας τη σορό της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε. «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία και αναγνώρισε την 68χρονη στη ΓΑΔΑ. 

Γείτονες αναφέρουν ότι άκουγαν συχνά φωνές από το διαμέρισμα όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες. Η 68χρονη θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη το πρωί.