ΚΑΙΡΟΣ 11/3/2019: Ξεκίνημα με λιακάδα και το βράδυ βροχές

ΚΑΙΡΟΣ 11/3/2019: Ξεκίνημα με λιακάδα και το βράδυ βροχές
Ενημερώθηκε: 11/03/19 - 08:21

Για σήμερα Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικές βροχές από το βράδυ.Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι ανεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Οι μετεωρογολικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Αττική 

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που το βραδύ θα πυκνώσουν. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το βραδύ θα πυκνώσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το βραδύ θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος 

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βραδύ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελαχίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος  

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που το βραδύ θα πυκνώσουν. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου. 

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις που το βραδύ θα πυκνώσουν Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το βραδύ θα αυξηθούν. Άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.